Om FairSkrotpris

Her kan du læse mere om os

Hvem er vi?

Vi har påtaget os ansvaret for alt det der gør skrotning til en byrde for dig, for at du kan sove godt uden at tænke på besværlighederne, som du trygt kan overlade os. Vi er nemlig vant til det og udfører vores arbejde med kærlighed! Skrot din bil hos os og få en rimelig skrotpræmie.

FairSkrotpris er en virksomhed med mange års erfaringen inden for bilbranchen, samtidig en yderst miljøbevidst virksomhed, som yder sit bedste for at skåne miljøet og dermed opnå kundetilfredshed.

Vi er samtidig også en virksomhed, som giver højst mulige skrotpræmie, da vi ved at dette er en motivation til at få køretøjsindehavere til at aflevere de udtjente biler til bytte for den høje skrotpræmie.

Vi operere på Sjælland. Vi har ugentlig og daglige afhentninger på hele Sjælland. Disse stillinger er taget af nogle attraktive kandidater som er nogle yderst kvalificerede autotransportører, som fragter din bil frem.

Info

Er du kommet i tvivl eller vil have bekræftet en ting eller to, så er vi selvfølgelig også klar til, at tage imod dine forespørgsler.

Tlf.: 50696723
E-mail: info@fairskrotpris.dk

CVR: 42351121

Så nemt er det at indhente bilskrot tilbud

h

Indsend informationer

Fortæl os om din bil som du ønsker at få skrottet og penge for.

i

Få tilbud i dag

Du får tilbud for forskellige skrotforhandlere.

Z

Vælg et tilbud

Vælg det tilbud som du ønsker er bedst, og passer til dig.

Z

Gratis afhentning

Gratis afhentning og afmeldning af dine nummerplader på hele Sjælland.

Ring på 50 69 67 23