Vi står klar til at hjælpe dig med at eksportere din bil

 

  • Gratis afhentning
  • Over 1.000 tilfredse kunder
  • Vi dækker hele Danmark

Få et tilbud på din skrotbil

Vi afhenter din bil overalt i Danmark

Er du træt af at have en bil med et højt kilometertal, en dyr vægtafgift eller med skrammer hist og her, som gør det svært at sælge den til en god pris på det danske bilmarked? Så er der heldigvis hjælp at hente hos Skrotningbil.dk

Vi er eksperter inden for opkøb af biler til eksport, og vi vil meget gerne købe din brugte bil. Vi køber biler i alle prisklasser, og netop derfor vil din bil altid være interessant for os.

Når du vælger at sælge din bil til os, slipper du for alt besværet med at finde en køber, forhandle prisen og sørge for papirarbejdet. Vi sørger for at klare alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Lad os tage os af eksportopgaven for dig, så du kan slippe for alt besværet.

Vi sælger bilerne videre til vores samarbejdspartnere, der specialiserer sig i at skrotte og genanvende biler. På den måde sikrer vi, at din gamle bil får nyt liv, og at den bliver genanvendt på en miljøvenlig måde.

Så hvis du gerne vil sælge din brugte bil uden alt for meget besvær, er det bare at kontakte os. Vi sørger for at give dig en fair pris og tage os af alt det praktiske ved eksporten.

Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål, som vores kunders måtte have.

Hvis du ikke får svar på spørgsmålene er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvilke typer biler opkøber I til eksport?

Vi opkøber biler i alle prisklasser og mærker, både personbiler og varebiler. Vi køber også biler med skader og højt kilometertal, da vi sælger bilerne videre til udlandet, hvor de kan blive repareret og brugt i mange år endnu.

Hvordan fastsætter I prisen for opkøb af min bil?

Vi vurderer bilens stand, årgang, mærke og model, og fastsætter derefter en pris, som er baseret på den aktuelle markedsværdi for tilsvarende biler. Vi tilbyder altid en fair pris og tager hensyn til bilens tilstand og andre faktorer.

Hvad er proceduren for at sælge min bil til jer?
  • Først skal du kontakte os og fortælle os om bilen. Herefter vil vi foretage en vurdering af bilen, enten ved at besigtige den eller ved at få oplysninger og billeder fra dig. Hvis du er tilfreds med vores tilbud, kan vi aftale en tid til at hente bilen og tage os af alle de nødvendige dokumenter.
Hvor lang tid tager det normalt fra I køber min bil til den bliver eksporteret?

Det afhænger af flere faktorer, herunder transport og behandling af dokumenter. Vi stræber efter at gøre processen så hurtig som muligt, og normalt tager det kun få dage fra køb af bilen til den bliver eksporteret.

Hvilke dokumenter skal jeg have klar, når jeg sælger min bil til jer?

Du skal have registreringsattesten (del 1 og 2) klar til os, samt eventuelle servicebøger og andre relevante dokumenter. Vi sørger for at tage os af alt det nødvendige papirarbejde i forbindelse med eksporten.

Ring på 50 69 67 23